Fotografie de botez | Fotograf botez Bucuresti

Fotograf profesionist botez – Catalin Voicu

Printre cele mai importante evenimente din vietile noastre de parinti, sa numara botezurile copiilor nostri. Fotografiile de botez sunt primele amintiri din viata copilului tau care te vor bucura peste ani si îti vor trezi amintiri deosebite. Vei trai din nou minunata taina a botezului, spusa în fotografii. Pentru asta, aveti nevoie de un fotograf profesionist de botez.

Voi surprinde cele mai importante clipe ale botezului copilului vostru, pentru ca am o atentie sporita la detalii. Ca fotograf profesionist de botez consider ca exista doua sesiuni importante.

Prima, este cea de la domiciliul dumneavoastra inainte de a porni spre biserica. Aici putem face fotografii cu copilul in mai multe ipostaze si imbracat cu mai multe tinute, fotografii impreuna cu nasii si/sau cu parintii, poze cu diferite obiecte, detalii, accesorii. Pe parcurul experientei acumulate de-a lungul anilor ca fotograf profesionist de botez am invat ca bebelusii sunt obositi in timpul ceremoniei si, de aceea, prefer sa vin la dumneavoastra acasa inainte de a merge la biserica, pentru a surprinde mai multe cadre cu cel mic, in mediul sau, in care se simte confortabil si sta linistit.

A doua, este in timpul evenimentului propriu-zis, la biserica. Ca fotograf profesionist de botez voi captura toate momentele din biserica.  O sa am grija sa surprind momentul in care cel mic este crestinat, emotiile parintilor, fericirea familiei si a invitatilor.

Fotografie de botez | Fotograf botez Bucuresti