"O fotografie spune 1000 de cuvite. Așa este, aș mai adaugă că pe lângă acestea fotografia transmite emoție si bucurie."

Fotografie Botez| Fotograf Nunta

POVESTEA MEA

Sunt fotograf profesionist, născut și crescut în București,

Inginer,

am o fetiță frumoasă, un băiețel năzdravan și o soție minunată

Îmi place marea

Îmi place cafeaua bună

Ador călătoriile

Sunt pasionat de pescuit

Îmi plac prăjiturile (nu întrebați)

Îmi plac oamenii deștepți și hotărați.

Mi-am descoperit pasiunea pentru fotografie în urma cu mai bine de 10 ani, atunci când am ținut primul DSLR în mâini și i-am aflat secretele. A fost momentul în care am descoperit o lume nouă și am decis că îmi doresc să devin fotograf profesionist și să aflu totul despre cum aș putea obține fotografii deosebite, pline de imaginație și culoare. Am urmat cursuri de tehnica și artă fotografică, am experimentat și încercat diverse stiluri, am participat la evenimente (outdoor sau în studio) și în urma acestora am ajuns la concluzia că mai puțin înseamnă mai mult (Less is more)– imaginile finale presupun timp dedicat identificării tuturor scenelor și unghiurilor posibile și abia ulterior declanșarea (uneori repetată) ce duce la obținerea fotografiei de excepție.

Acum știți câte ceva despre mine, să vă spun și cum privesc fotografia de eveniment.

IUBESC CEEA CE FAC!

În viață sunt puține lucrurile ce contează cu adevărat și uneori sunt date uitării mult prea curând. Apreciez fotografia care merita să fie păstrată pentru totdeauna și lucrez neobosit pentru a găsi cadrul perfect și a oferi clienților mei amintiri neprețuite ce vor rămâne neatinse de trecerea anilor: fotografii de nunta și/sau fotografii de botez. Stilul meu este unul personal, diferit și orientat pe fotografia de eveniment absolut naturală, care redă momente speciale, emoții, îmbrățișări, lacrimi, râsete. Sunt fotograf profesionist, minuțios, atent la subiect și la toate elementele cadrului, perseverent și tenace, mereu în așteptare pentru a obține compoziția dorita.

Sunt onorat de fiecare data când cineva îmi apreciază munca și dorește să fiu prezent la unul dintre cele mai emoționante momente din viață lui și a familiei sale – cuvintele mirilor ce sună să-mi mulțumească pentru fotografii, vorbele încărcate de emoție ale părinților ce-și văd micuții în pozele de botez, testimonialele primite – acestea reprezintă cea mai mare satisfacție pentru un fotograf profesionist pasionat de tot ceea ce face.

O fotografie reușită este aceea în fata căreia privitorul reacționează și care reușește să-l scoată din starea de indiferență de până la momentul vizualizării. Nu fotografiez banalul ci caut să surprind stările de spirit, expresiile spontane, zâmbetele largi, cuvintele din priviri și limbajul gesturilor. Acestea vor prezenta interes peste ani și vă vor permite să vă regășiți în fotografiile de astăzi.

Considere că un fotograf profesionist este o prezență discreta ce nu intervine în desfășurarea evenimentelor – simte-te bine, fii tu, natural, relaxat și îndrăgostit, savurează fiecare moment al zilei celei mari și voi fi acolo să captez toate aceste trăiri! Filosofia mea este aceea de a realiza fotografii artistice prin viziune și imaginație și de a vă oferi cadrele unor trăiri de moment ce vor deveni amintiri de-o viață. E atât de simplu pe cât suna, fotografiile de nunta sau botez vor dainui o viață, vă vor aduce aminte de clipele minunate petrecute alaturi de cei dragi și vă vor face să zâmbiți de fiecare data când le priviți.